×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۲ - ۱۴:۵۲

 کد خبر: 397677
 2 بازدید

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟!

برترین ها: اگر عشق پاپ‌کورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید. این نوع پاپ کورن با برش های بسیار کوچک مرغ درست و با سس بلوچیز سرو می شود. یک اسنک بسیار خوشمزه و جالب و سالم.

زمان تهیه و پخت: ۱۵ دقیقه

 تعداد: ۴ نفر

مواد لازم

•    2 عدد سینه مرغ بدون استخوان

•    6 قاشق غذاخوری سس تند

•    دو پیمانه مخلوط پنکک

•    یک پیمانه آب

•    نصف قاشق چایخوری پودر سیر

•    نصف قاشق چایخوری سس تند و ادویه‌دار

•    دو قاشق چایخوری سرکه سفید

•    یک قاشق چایخوری نمک

•    سس تَبَسکو

•    روغن گیاهی

•    سس بلوچیز

•    ساقه کرفس

طرز تهیه

۱.    سینه‌های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.

۲.    سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید. 

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

۳.    نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. ۴ قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه‌فرنگی ادویه‌دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

۴.    روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. 

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

۵.    هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

۶.    آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

۷.    مرغ ها را درون قیف پاپ‌کرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.

تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات