×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه سالاد انار و گلابی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۱ - ۲۲:۳۰

 کد خبر: 397516
 9 بازدید

طرز تهیه سالاد انار و گلابی

مدت زمان تهیه سالاد انار و گلابی و یا سالسای مکزیکی حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد. قرمز، سبز، زرد و بنفش… این سالاد رنگارنگ را به همراه تکه‌های نان تورتیلا، مرغ کبابی و یا غذا‌های گوشتی و مکزیکی سرو نمایید. همچنین می‌توانید برای سرو این سالاد از کاسه‌های ساخته شده از پارمزان و یا خمیر فیلو […]


مدت زمان تهیه سالاد انار و گلابی و یا سالسای مکزیکی حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد. قرمز، سبز، زرد و بنفش… این سالاد رنگارنگ را به همراه تکه‌های نان تورتیلا، مرغ کبابی و یا غذا‌های گوشتی و مکزیکی سرو نمایید. همچنین می‌توانید برای سرو این سالاد از کاسه‌های ساخته شده از پارمزان و یا خمیر فیلو که در دستورهای پیشین آموزش داده‌ایم استفاده نمایید. جهت آشنایی با طرز تهیه چیکن ‌آنچلادا_ یک غذای مکزیکی خوشمزه به سایر بخش‌های آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.

در ساختار این سالاد از میوه‌های پاییزی بهره خواهیم برد. چنانچه گلابی در دسترس شما نبود، می‌توانید سیب و یا سیبری را جایگزین آن کنید.


مواد لازم جهت تهیه سالسای انار و گلابی

انار

۱ عدد

گلابی

۲ عدد

پیاز قرمز

۱ عدد کوچک

گشنیز

۱/۲ پیمانه

لیمو‌ترش

۱ عدد


طرز تهیه سالاد انار و گلابی

برای تهیه این سالاد می‌بایست گلابی‌ها و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس گشنیز‌ را ساطوری کنید و در نهایت در ظرف نسبتا گودی با دانه‌های انار به خوبی ترکیب و با لیمو‌ترش طعم‌دار کنید.

خواص انار،خواص گلابی،سالاد میوه، طرز تهیه سالسا، غذای مکزیکی،(طرز تهیه سالاد انار و گلابی + خواص آن (سالسای انار)

در صورت تمایل می‌توانید از مقدار کمی نمک و فلفل سیاه برای مزه‌دار کردن این سالاد استفاده نمایید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقدار کمی نمک و فلفل سیاه برای مزه‌دار کردن این سالاد استفاده نمایید.

سالسای انار و گلابی را در کنار بشقاب غذای اصلی و یا درون کاسه‌های پارمزان سرو نمایید.

خواص انار،خواص گلابی،سالاد میوه، طرز تهیه سالسا، غذای مکزیکی،(طرز تهیه سالاد انار و گلابی + خواص آن (سالسای انار)

از خواص انار این میوه بهشتی چه می‌دانید؟

  • انار معتدل، مقوی معده و کبد، ملین، ادرار‌آور و ضد تشنگی است.
  • اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.
  • رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.
  • انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.
  • خانم‌های باردار اگر در دوران بارداری رب انار بخورند ویار آنها از بین می‌رود.
  • برای از بین بردن ترشحات ساده قاعدگی (پریودی) یا همان زنانگی از دم‌کرده گل انار استفاده می‌شود.
  • دم کرده برگ انار میگرن را برطرف می‌نماید.
  • کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم‌کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده کنند.
  • کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.
  • جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون‌ریزی لثه می‌باشد.
  • انار دفع‌کننده مضرات دخانیات می‌باشد.
  • خوردن انار مستی را رفع می‌کند.
  • اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.
  • انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداحان(

  • کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
  • جهت درمان زخم‌های دهان روزی چند بار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزه‌مزه نمایید.
  • جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم‌ها آب انار ترش مفید است.
  • برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه توصیه می‌شود. برای کسانی که بواسیر دارند نیز مفید است.


خواص انار،خواص گلابی،سالاد میوه، طرز تهیه سالسا، غذای مکزیکی،(طرز تهیه سالاد انار و گلابی + خواص آن (سالسای انار)

از خواص بی‌نظیر گلابی چه می‌دانید؟

  • گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود نیز می‌نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کو‌ه‌های قفقاز می‌باشد. گلابی بعد از سیب مهم‌ترین میوه دانه‌دار دنیا و ایران به شمار می‌آید. گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می‌گویند.
  • گونه های مختلف گلابی طعم‌های گوناگون از ترش تا شیرین دارند . این میوه حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم، آهن، منیزیم و روی است.
  • گلابی میوه‌ای آبدار و حاوی ویتامین C می‌باشد. لذا، در زیبایی پوست بسیار مؤثر است.
  • از دیگر خواص گلابی ملین بودن آن است.
  • گلابی میوه ای است که به آسانی هضم و جذب بدن می‌شود.
  • همچنین دانه‌های ریزی که در موقع خوردن گلابی زیر دندان احساس می‌کنید، برای دفع مواد زائد بدن بسیار مؤثر است. این دانه‌ها از جنس سلولز است و در دستگاه گوارش هضم نمی‌شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش، معده و روده را پاک می‌کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می‌کند.
  • پوست گلابی در مجاورت نور خورشید قرار دارد. لذا، از نظر ویتامین‌ها غنی‌تر است. به علاوه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن است، لذا نباید هنگام خوردن، پوست آن را جدا کنید.
  • گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است. تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می‌کند. به همین جهت افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می‌توانند از آن بهره زیادی ببرند.
  • گلابی برای معالجه امراض سینه یک میوه عالی است و این خاصیت مربوط به تانن آن است و اگر گلابی کمی گس باشد برای سینه بهتر است.
  • گلابی به علت دارا بودن آرسنیک رعشه را درمان می‌کند.
  • ماده مهم دیگری که در گلابی موجود است عنصر بور است که با افزایش جذب کلسیم، از بروز پوکی استخوان به خصوص در زنان یائسه جلوگیری می‌کند.
  • موادی که برای استخوان‌ها مفیدند، برای مغز نیز نافع‌اند. گلابی هم از این قاعده مستثنی نیست و از میوه‌هایی است که برای حافظه و تمرکز حواس مفید است.
  • مواد موجود در گلابی برای تقویت بدن پس از بیماری‌هایی که نیرو و توان انسان را تحلیل می‌برد، بسیار مفید است. شاید به همین دلیل است که برای بیماران کمپوت گلابی می‌بریم. در دوران نقاهت بیماری‌هایی چون سل، کم خونی و ضعف شدید، خوردن مخلوط آب گلابی و به بسیار مفید است.
  • گلابی یکی از میوه‌های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودن این میوه است.
  • گلابی موجب شادابی و طراوت بدن و پوست می‌شود.
  • گلابی برای بیماران دیابتی میوه بسیار مناسبی است، چرا که قسمت اعظم قند آن سلولز، سوربیتول و لوولوز است. شاید به همین دلیل ابوعلی سینا، گلابی یا کمپوت آن را برای اکثر بیماران مجاز دانسته و آن را” شاه میوه” خوانده است.
  • گلابی ترشح بزاق را افزایش می‌دهد، در نتیجه هضم غذا را آسان می‌کند. به همین جهت پوره آن برای سالمندان بسیار مفید است.
  • فیبر موجود در گلابی لینین است که غیرقابل حل بوده و برای کاهش کلسترول خون بسیار مؤثر است.


موارد منع مصرف گلابی

  • هضم پوست گلابی کمی مشکل است، از این رو کسانی که معده ضعیفی دارند آن را با پوست نخورند یا آن را بصورت کمپوت مصرف کنند.
  • بهتر است پس از خوردن گلابی آب سرد ننوشید، زیرا در افراد حساس ایجاد نفخ شکم می‌کند.

گروه آشپزی ستاره


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه