×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » چگونه یک ماهی تازه و سالم انتخاب کنیم؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۲ - ۰:۱۸

 کد خبر: 397531
 3 بازدید

چگونه یک ماهی تازه و سالم انتخاب کنیم؟

چند مکان وجود دارد که شما می توانید ماهی تازه و با کیفیت خریداری کنید. شما می توانید ماهی تازه را درست پس از صید آن از ماهیگیران خریداری کنید یا از بازار ماهی لب دریا تهیه کنید.

گزینه دیگر این است که آن را در یک فروشگاه ماهی یا در بخش ماهی سوپرمارکت خریداری کنید. اینکه ماهی های مورد نیاز خود را از کجا تهیه کنید کاملا به انتخاب شما بستگی دارد، اما در تشخیص ماهی تازه و سالم باید نهایت دقت را به کار ببرید.

ستاره تصمیم دارد ترفندهایی را آموزش دهد که به شما در تشخیص ماهی تازه و خوش طعم کمک می کند و باعث می شود دیگر گول قیمت ارزان یا حرف های فروشندگان را نخورید.

نکات قابل توجه برای تشخیص ماهی تازه

۱- برای تشخیص ماهی تازه به چشم های ماهی نگاه کنید، ماهی تازه همیشه دارای چشم های براق و روشن است. چشم های ماهی پس از مدتی مات شده و کمی خاکستری رنگ می شود، که نشانه کهنه بودن آن است.

عکس چشم ماهی  برای تشخیص ماهی تازه

۲- یک ماهی را در دست بگیرید و به آن نگاه کنید، دم یک ماهی مانده یا فاسد پایین و شل است. باله های خشک و گوشت خاکستری به جای گوشت قرمز روشن نیز به فاسد بودن ماهی اشاره می کنند.

عکس دم و بدنه ماهی برای تشخیص ماهی تازه

۳- بدن ماهی تازه فلس های شفافی دارد و براق است. پوست آن باید یک تابش طبیعی فلزی داشته باشد و پولک ها باید به سختی به بدن چسبیده باشند. ماهی مانده کدر و بی رنگ و حال است.

عکس فلس های ماهی در تشخیص ماهی تازه

۴- برای تشخیص ماهی تازه آن را بو کنید. ماهی تازه بوی بدی ندارد و در واقع بوی آب دریا را می دهد. گاهی ماهی تازه ممکن است بوی خیار بدهد. ماهی مانده بوی آمونیاک می دهد و هرچه بماند این بو بیشتر می شود.
جالب است بدانید حتی ممکن است  ماهی در یخ هم فاسد شود، مگر اینکه شکمش خالی شده باشد. یادتان باشد بوی ماهی مانده با خوابانیدن در سس، ادویه و پختن از بین نمی رود.

عکس تشخیص ماهی تازه از روی بوی ماهی

۵- اگر ماهی مانده را فشار دهید جای انگشت تان روی آن می ماند، در حالی که گوشت ماهی تازه سفت و محکم است و اگر آن را فشار دهید جای تورفتگی روی گوشت به سرعت به حالت اولیه باز می گردد.

۶- راه دیگر برای تشخیص ماهی تازه بررسی آبشش هاست، آنها را باز کنید. رنگ داخل آبشش باید صورتی روشن یا قرمز باشد و حالت مرطوب داشته باشد. آبشش ماهی مانده رنگ پریده و روشن است و حالت آن لزج و یا خشک است.

عکس آبشش ها برای تشخیص ماهی تازه

نکات قابل توجه برای خرید فیله ماهی 

عکس فیله ماهی برای تشخیص ماهی تازه

۱- هنگام خرید فیله یا ماهی هایی که تکه ای و در بسته بندی هستند باید ماهی هایی را انتخاب کنید که گوشت سرحال و سفتی دارند.

۲- اگر روی تکه های ماهی پوست وجود داشت، نباید شل و آویزان باشد. پوست ماهی باید محکم به گوشت آن چسبیده باشد.

۳-  بوی بد و دورنگ بودن گوشت فیله علامت مانده بودن ماهی است.

۴- اگر تکه ماهی در بسته بندی باشد، ممکن است کمی مایع دور گوشت آن جمع شده باشد، اگر رنگ مایع شفاف باشد ماهی سالم است، اما اگر رنگ آن سفید شده بود علامت فاسد بودن ماهی است.


نکات قابل توجه برای خرید ماهی زنده

۱- هنگام خرید ماهی زنده از یک مخزن، اطمینان حاصل کنید که رنگ آب روشن است.

۲- ماهی را انتخاب کنید که نزدیک به سطح نباشد و نزدیک ترین ماهی به کف مخزن را انتخاب کنید.

عکس خرید ماهی زنده سالم

نکات مهم در خرید ماهی سالمون

۱- هنگام خرید ماهی سالمون، تکه هایی با رده سفید در آنها را انتخاب کنید: اگر تکه های گوشت ماهی کاملا قرمز باشد، احتمالا رنگ شده است.

۲- ماهی هایی که نقاط روشن بر روی پوست خود دارند را انتخاب نکنید، زیرا در طول فصل تخم گذاری صید شده اند و گوشت آنها نازک است و چندان خوش طعم نیست.

عکس  خرید ماهی سالمون تازه

۹ ترفند برای تشخیص سریع کیفیت مواد غذایی

تهیه و ترجمه مجله اینترنتی ستاره


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات