مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

وب‌سایت آکا ایران: نودل از مواد غذایی است که این امکان را به شما می‌دهد که غذاهای متنوعی را با آن تدارک ببینید. نودل به تنهایی یک وعدۀ غذایی است، ولی اگر آن را مخلفات متنوع طبخ کنید طعم دلچسبی پیدا می‌کند. با ما همراه باشید و طرز تهیه خوراک نودل چیکن بروکلی را آموزش ببینید.

مواد لازم نودل چیکن بروکلی برای ۵ نفر :

  • نودل ۵ بسته ۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری
  • بروکلی ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۳ کالری
  • فلفل دلمه ای رنگی ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
  • کنجد یا بادام زمینی به مقدار دلخواه ۱۰۰ گرم / ۵۸۰ کالری
  • سویا سس به مقدار دلخواه ۱۰۰ گرم / ۶۴ کالری
  • روغن کنجد به مقدار دلخواه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

روش تهیه نودل چیکن بروکلی :

۱٫ بروکلی و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در wok یا همان تابه مخروطی شکل با روغن کنجد و سویا سس تفت بدهید.

۲٫ مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کرده و با سویا سس و روغن کنجد با حرارت بالا به وسیله wok تفت بدهید.

۳٫ نودل را آب پز کنید. (حداکثر ۵ دقیقه) سپس آن را آبکش کرده و داغ سرو کنید.

۴٫ مواد تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نودل بریزید.

۵٫ کنجد یا بادام زمینی را روی آن بریزید.

نکته سلامتی

 یک نوع تابه آسیایی است با عمقی بیشتر از تابه های معمولی که اگر به درستی از آن استفاده شود با کمترین میزان مصرف روغن غذایی با بیشترین میزان ویتامین خواهیم داشت. اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید حتما باید یک wok در خانه داشته باشید.

فوت آشپزی

 به یاد داشته باشید که بروکلی و فلفل دلمه ای و مرغ را با حرارت بالا تفت بدهید طوریکه روی آن برشته شده ولی درون آن آبدار بماند. اصطلاحا سبزیجات را زنده تفت بدهید.

خواص کنجد

روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد.برای تهیه روغن کنجد معمولا دانه ها را می شویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه ها را آسیاب کرده و در آب می ریزند تا پوست آنها روی آب بیاید. بعد از گرفتن پوست، دانه ها را خشک کرده و در آب جوش می ریزند و خمیر می کنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد می نامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بدست می آید که به نام روغن گرم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.