مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پای توت فرنگی

صورتی‌ها: اگر شما به دسری با طرز تهیه آسان و طعمی خوشمزه و بی‌نظیر که همه را خوشحال کند نیاز دارید دسر پای توت فرنگی مناسب‌ترین دسر برای شما است. کرم و توت فرنگی از ترکیبات این دسر خوشمزه است که معمولا اکثر افراد این دو خوراکی را دوست داشته و از کنار آن به راحتی عبور نمی‌کنند. با یادگیری طرز تهیه پای توت فرنگی این دسر خوشمزه را برای مهمانان خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب آموزش مرحله به مرحله و تصویری طرز تهیه پای توت فرنگی را مطالعه خواهید کرد.

آموزش طرز تهیه پای توت فرنگی

آموزش طرز تهیه پای توت فرنگی

در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله و تصویری پای توت فرنگی آشنا خواهید شد. می‌توانید با توجه به تعداد مهمانان خود میزان مواد لازم را تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه پای توت فرنگی:

  • بیسکویت: ۱ بسته
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲ بسته کوچک
  • پودر شکر: ۱ پیمانه
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خامه قنادی: ۱ پیمانه
  • توت فرنگی: نیم کیلو

طرز تهیه پای توت فرنگی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پای توت فرنگی:

طرز تهیه پای توت فرنگی شامل چندین مرحله است که در ادامه به صورت کامل آن‌ها را یاد خواهید گرفت.

مرحله اول: خرد کردن بیسکویت

برای تهیه پای توت فرنگی در ابتدا بیسکویت را باز کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا به طور یکنواخت بیسکویت‌ها خرد شوند.

  • برای تهیه پای توت فرنگی می‌توانید از انواع بیسکویت بدون کرم مثل پتی بور و … استفاده کنید.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله دوم: مخلوط شکر و کره با بیسکویت

بیسکویت خرد شده را داخل کاسه‌ی مناسبی ریخته و سپس کره را که به دمای اتاق رسیده است به آن بیافزایید و مواد را با هم ترکیب کنید تا کره به صورت کامل ذوب شود. بعد از ذوب شدن کره، ۲ قاشق غذاخوری شکر به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

  • در این مرحله می‌توانید به جای استفاده از شکر معمولی از شکر قهوه‌ای که سالم‌تر است استفاده کنید.
  • بیکسویت، کره و شکر را می‌توانید در پردازنده غذا باهم ترکیب کنید تا به خوبی یکنواخت و آماده شود.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله سوم: تهیه پای بیسکویت

یک کاسه‌ی فلزی انتخاب کرده و سپس بیسکویت را به صورت یکواخت داخل ظرف فلزی فشار دهید، بعد از حاضر شدن و پرس بیسکویت، ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کمی برشته شود. سپس بیسکویت را از فر برداشته و در دمای خانه قرار دهید تا خنک شود.

  • سعی کنید بیسکویت را به طور یکنواخت فشار دهید تا سطح آن صاف شود.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله چهارم: تهیه کرم پای توت فرنگی

در این مرحله پنیر خامه‌ای را در ظرف هم زن ریخته و تا یکدست شدن پنیر خامه‌ای مواد را هم بزنید. بعد از یکدست شدن پنیر خامه‌ای، پودر قند و عصاره وانیل را نیز به پنیر خامه‌ای افزوده و مواد را به خوبی هم بزنید. بعد از ترکیب شدن مواد، خامه قنادی را نیز به مواد مخلوط شده بیافزایید و کرم اماده را هم بزنید.

  • شما می‌توانید در این مرحله از خامه پاستوریزه نیز برای تهیه کرم استفاده کنید.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله پنجم: ترکیب توت فرنگی با کرم

بعد از آماده شدن کرم، توت فرنگی‌ها را شسته و به ۸ قسمت تقسیم کرده و داخل کرم بریزید و با قاشق مواد را ترکیب کنید.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله ششم طرز تهیه پای توت فرنگی: افزودن کرم به پای بیسکویت

بعد از آماده شدن کرم و خنک شدن بیسکویت، کرم را روی بیسکویت آماده شده پخش کنید و روی آن را صاف کنید.

طرز تهیه پای توت فرنگی

مرحله هفتم: خنک کردن و سرو پای توت فرنگی

پای توت فرنگی را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا پای توت فرنگی شما آماده شود.

طرز تهیه پای توت فرنگی

بعد از گذشت دو ساعت، توت فرنگی‌ها را از وسط نصف کرده و روی پای توت فرنگی را تزیین کنید. پای توت فرنگی شما آماده است نوش جان

طرز تهیه پای توت فرنگی در این جا به پایان رسید. شما نیز می‌توانید با انجام این مراحل یک پای توت فرنگی خوشمزه برای خانواده و یا مهمانانتان تهیه کنید. ممنون که همراه ما بودید.

لینک منبع:

ehow

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.