آشپزی

«کوفته کدو سبز» هم برای خودش گزینه‌ای است

ماهنامه سفره ایرانی: لذیذ و کم کالری ویژه گیاهخواران

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • روغن زیتون: 3 ق س
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • کدو سبز (رنده شده): 2 عدد
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • تخم مرغ: یک عدد
  • برگ ریحان (ریز خرد شده): 3 ق س
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه

 

مواد لازم سس:

  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 ق س
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و پوره شده): 2 پیمانه
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
کوفته کدوسبز

طرز تهیه:

1. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

2. سیر ریز خرد شده را حدود یک دقیقه در روغن تفت دهید.

3. کدو سبز رنده شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.

4. نمک و فلفل سیاه بیافزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

5. تا حد ممکن آب کدو سبز را با فشار دادن آن بگیرید.

6. تخم مرغ، برگ ریحان ریز خرد شده، پودر سوخاری و پنیر پارمزان را به آن اضافه و مخلوط کنید.

7. موارد را ورز دهید و سپس گلوله های کوچکی را از آن جدا کنید و در سینی فر بچینید.

8. آنها را حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

8. برای تهیه سس فلفل قرمز ریز خرد شده را با گوجه فرنگی پوره شده در مخلوط کن، مخلوط کنید تا صدف و یکدست بشوند.

9. سپس این مخلوط را به یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی حرارت متوسط اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید.

10. نمک و فلفل سیاه بزنید.

11. کوفته ها را به ظرف مناسبی انتقال داده و سس را روی آنها بریزید و در صورت تمایل با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن